peace

Imorse när alarmet ringde möttes vi av snökaos utanför fönstret! Snön fullkomligt vällde ner och våra tankar om skidåkning efter frukost fick planeras om... Istället sov vi vidare och gjorde sedan en lång härlig frukost. Efter frukosten snöade det fortare och gårdagens skidspår var ett minne blott! Vi bestämde oss för att ta oss ut och gå en långpromenad istället. 1 mil senare var vi framme hos Agnes mormor och morfar. Där vi fick vi höra att de kört upp nya längdspår, vad glada vi blev! Vi åkte genast hem igen och bytte om till träningskläder. Vi åkte en slinga i skogen och värmdes av kvällssolen, helt underbart! Vi båda har träningsvärk från igår och det kändes när vi åkte kan vi lova. Men det känns som om vi börjar få in tekniken nu.

Efter både långpromenad och skidåkning pustade vi ut i bastun! Kunde inte varit skönare än att sitta där och mjuka upp våra stela kroppar ;) Så nu är vi redo för ett eller två pass imorgon med :D
Nu, nyduschade och härliga ska vi bege oss till Agnes mormor&morfar igen för att äta middag och fika på cheescake. Belöning är ju viktigt när man tränar :)
XOXO från en helt underbar dag här i Dalarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0