ÅRE

Snart ska jag börja dra mig bort till centralen där det väntas 6 timmar tågresa med syster upp till Åre! Har en massa filmer vi ska titta på och tidningar att läsa men 6 timmar känns ändå som en lång tid.. Imorse var jag ute och sprang 6 km, kändes riktigt skönt eftersom jag inte sprungit på länge och måste få upp min kondition igen pronto!

Körde den vanliga rundan vid kungsholmsstrand till karlbergsslott och över st:eriksbron, det bästa med hela springturen var att det är helt sjukt bra väder idag! Denna låt fick spelas ett antal gånger, pepplåt:





New New New Avicii remix

/ Matilda

Sallad!!

img_3679 (MMS)

Blev inte en så lång springtur, men det gäller att bygga upp det successivt! Skönt var det iallafall men kan säga att det kändes i slutet då mjölksyran i benen började komma. Till lunch gjorde jag sen en sallad bestående av soltorkade tomater, paprika, sallad, kyckling, fetaost, broccoli och pesto! Blev riktigt gott må jag säga! Nu ska jag plugga matte och sen ska jag vara barnvakt. Imorgon blir det troligtvis shape på morgonen sen matteplugg hela dagen tills det är dags för min basketträning, vi har nämligen studiedag imorgon vilket är skönt! /Agnes


Ny vecka, ny träning!

Förra veckan bestod av mycket dans, denna vecka ska jag försöka köra lite mer kondition! Måste sätta igång med spinningen snart också känner jag, 10 mil ska vi ju klara av vi klassiska brudar! Detta var förra veckans träningsschema.

Måndag: Dans 90 min
Tisdag: Gymma + danceaerobics
Onsdag: VILA
Torsdag: Boxning med Alice
Fredag: Rep + dans 90 min
Lördag: Dansuppvisning
Söndag: Danceaerobics med Lisa

Som sagt mycket dansande! Imorse skulle jag egentligen följt med Alice och Agnes och sprungit men var helt slut från dansen igår så behövde verkligen sova, får se om jag hinner en runda efter skolan istället!

/ Matilda



Fina Paulina och Frida från i helgen då vi var hos Frida!

Run for your life

Helgen har inte bestått av så mycket träning, blev bara två promenader a la 60 min - alltid något iallafall! Men nu är det en ny vecka och den har inletts med en basketträning på 90 minuter, var ganska slut efter det kan man säga då träningen idag bestod av mycket spring fram och tillbaka, men kul var det!
Imorgon ska jag och Alice ut och springa under min håltimme blir spännande att se hur konditionen mår. Alltid lika bra att utnyttja den två timmars långa rast jag har på tisdagar. I höstas sprang jag och Alice nästan alltid under denna rast vilket vi tänkte börja med nu också!
Har basketträning på onsdag och torsdag också så tänkte klämma in ett styrketräningspass och spinningpass denna vecka också! Får heller inte glömma att visa upp mitt csn kort på SATS så att jag får fortsätta med att betala studentpris istället för helt, vore ju lite onödigt att göra det när jag egentligen inte behöver.
Imorgon åker runkeepern på! Får se hur långt den visar efter morgondagens tur!
/Agnes

BOX UNTIL YOU DROP

Härliga Fredag!

Ja imorse vaknade jag av att några solstrålar träffade mitt ansikte, steg upp och gjorde en supergod frukost!

Ett knäckebröd med philadelphia, en skål med naturell yoghurt, blåbär och kiwi, ett ägg och en kopp blåbärste. Nu kommer jag att vara pigg hela dagen. Det gillar vi.

Jag har världens träningsvärk i rygg, armar, axlar och mage! Igår var jag på boxning med Matilda. Det var så kul, jag längtar redan till nästa pass, som är idag klockan 15.30 - wohoo!

Måste ge en applåd till Matilda som såg ut som ett proffs fast det var första gången, duktig chey!

Det är någonting som frigörs när jag kör boxning. Jag tror det kallas adrenalin och endorfin...för när det är som jobbigast lyckas jag på något sätt hitta mer kraft och slå ännu hårdare och lite snabbare. Att jag tycker att det är kul kan ju också ha ett finger med i spelet :)

Idag fyller min fin fina vän Elin 18 år! Stort grattis till dig! :)

ha en bra dag i solen men glöm inte strumpbyxor under kjolen för det är kallt!!

Audrina Patridge från the Hills tränar också boxning, fast hon slår nog inte lika hårt som oss...



Kram Alice

mmm...mango

Alice skulle på boxning idag så jag bokade på det och vi körde 55min på Sats Stureplan! Alice är ju sjukt duktig, jag var inte lika bra men sjukt kul var det iaf! Man blev svettig men inte helt slut så nästa gång ska jag förbättra min teknik och kraft i slagen och ta ut mig ännu mer. Skönt var det iaf att ta sig till gymmet och träna, efter skolan kändes det inte alls kul att ta sig från soffan men nu är jag sjukt glad att jag gjorde det!

När jag kom hem väntades världens godaste middag: Mangosallad! Måste skriva recepten på den här sen, för den salladen har verkligen blivit en favorit för mig och min familj. Trots att vi provar på nya saker återkommer vi alltid till den här godingen.

Nu ska jag som vanligt dricka te, har en bokanalys som ska vara inlämmnad imorn men jag orkar inte skriva mer på den så det får jag ta tag i imorn!

Slutligen ett litet tips när man är sötsugen:
-Skär ett äpple i bitar
-Massa kanel!
-In i mikron en stund

En god och nyttig efterrätt! Jag tycker det är godast med röda äpplen till detta, Pink Lady är en favorit bland oss alla tre!


Jobbig skoldag = skön hemmakväll

Eftersom vi hade en lång skoldag och jag var vrålhungrig fick jag skippa Body Combaten idag (tyvärr!!) har ju blivit mitt nya favvopass! Istället har jag varit ute på en snabb prommis och nu ska jag koka lite te och titta på tv. Känns skönt att det snart är helg men jag har ändå fullt schema, är ganska trött därför jag inte orkat blogga någonting och känns inte som om jag kommer kunna sova ut ordentligt förren jag åker till Åre nästa helg och vilar upp mig!

Detta är veckans träningsschema!

Måndag: Dans 90 min - check!
Tisdag: Dansaerobics + gymma 30 min - check!
Onsdag: Prommis - check!
Torsdag: Box alternativt dancestep
Fredag: Dans 90 min
Lördag: Dansgig i Danderyd
Söndag: VILA

Skönt att det börjar bli lite varmare ute nu, vill träna utomhus mer!



/ Matilda

Dagens middag: laxsallad med pesto! Nu: ba...

img_6004 (MMS)

Dagens middag: laxsallad med pesto! Nu: basketträning!


Vårkänsla

Träningen igår gick hur bra som helst, det är verkligen så roligt att ha börjat på basketen igen!! Som jag lovade igår så kommer mitt träningsschema denna vecka:
Måndag: Basket - check
Tisdag: PowerWalk
Onsdag: Basket
Torsdag: Basket
Fredag: BodyPump
Lördag: Powerwalk
Söndag: VILA
Nu ska jag dyka ner i plugget och plugga intensivt i en timme sen är det dags att bege sig tillbaka till skolan, vi har nämligen en håltimme på två timmar varje tisdag..lite segt men bra om man utnyttjar den väl!

Snabbt inlägg

Vaknade upp och var alldeles tjock i halsen, inte bra jag som trodde att jag hade blivit helt frisk men icke sa nicke! Ska alldeles strax iväg på basketträning ska bli kul! Får återkomma ikväll eller imorgon med en rapport om tränandet och veckans träningsupplägg :)
Ha det så bra så länge!
/Ag

Sunny saturday

Idag är det lördag och solen skiner!!

Imorse vaknade jag med träningsvärk, jag var på boxning igår! Eller på ett BOX pass på SATS! Boxning är verkligen en träningsform för mig, det är kul och oerhört jobbigt. Jag älskar att ta ut mig och jag vill att det ska "kännas" när man tränar.

Idag ska jag på stan på jakt efter nya träningsskor. Sedan ska jag jobba och ikväll ska alla vi klassiska brudar hem till vår kompis Frida. Där bjuds det på middag och sedan får vi se vart kvällen tar oss.

                                                            Ha en strålande lördag, många kramar Alice


I'm playing basketball

Ja den nya rutinen som är på ingång är alltså basket. Jag har tidigare spelat det i lite drygt 8 år men slutade när jag skulle börja gymnasiet. Kan erkänna att jag har saknat det till och från. Jag tycker personligen att de två första träningarna som jag nu har kört har känts bra för att vara de första på så länge. Visst känner man sig lite ringrostig men vad hade jag förväntat mig? Att jag skulle ha samma form som när jag slutade? Nej knappast det. Men roligt är det iallafall och det är det som är det viktiga! Så nu ska jag utöver mitt tränande på sats, som dock kommer att dras ner, träna basket 2-3 gånger i veckan! Så här kommer troligtvis mina veckor att se ut i framtiden (måste dock se till att klämma in något mer spinningpass då och då):

Måndag: Basket + eventuellt ett kortpass spinning innan
Tisdag: Powerwalk eller springtur
Onsdag: Basket
Torsdag: Basket
Fredag: Spinning, BodyPump, Zumba eller springtur
Lördag: VILA ev. promenad
Söndag: Body Compact

Basketen ser jag för tillfället mer som nöje än träning vilket är bra för det betyder att jag tycker det är roligt och att det bara flyter på :)
In action - #13, mitt spelnummer

Snart helg!

I veckan har det både varit rolig och bra träning! Igår körde jag och Alice Body Combat som har blivit ett av mina favoritpass, man ger verkligen järnet på det passet! I slutet kör vi plankan och armhävningar och mitt mål är att klara av att göra ALLA armhävningarna på tå om några veckor, behövde göra de sista på knä nu..

Idag hade jag vilodag så hann med både plugg och ta det lugnt. Imorn ska jag dansa på Lidingö innan jag åker till min väns Fridas 18års mottagning!

Nu är det dags för den vanliga tepausen med min syster och pappa framför tvn, till det har vi skurit upp kiwi, ananas och apelsin, nyttigt och bra den här veckan då jag ska skippa godis! Kommer nog bryta det på helgen men det räknas inte säger vi.

 


walking is the new running

Hej vänner!

Idag har jag varit på massage! vardagslyx :) Det började bra men när hon började massera mina höfter gjorde det så ont att jag inte kunde ligga still.
Tyvärr visade det sig att jag var jättestel och hade problem i ländrygg/höften.Förut när jag spelade mycket fotboll var jag tvungen att sluta p.ga en skada i just höft/ljumskar och ländrygg.

Massören sa att jag måste stretcha, köra rehabträning och gå på behandling i några veckor för att få bukt med "problemet". Hon sa också att jag inte kunde löpträna innan det var läkt och därför kommer jag gå som en galning istället. Jag hade tänkt att börja jogga men istället ska jag powerwalka in våren.

Annars är allt fina fisken med mig, fredag imorgon wohoo :)



snabb snabbare Alice


Gammal rutin på ingång?

Både idag och igår blev det ingen riktig träning utan det blev i form av två härliga låångpromenader istället, älskar verkligen att det börjar kännas som vår ute!
I höstas vad Alice och jag riktigt duktiga med att gå en massa powerwalks och det ska vi allt ta upp igen, det är bra för hälsan på massa olika sätt :)
Imorgon är det dags för mig att pröva på någonting som kan komma att bli till en "ny" rutin i min vardag, kan ge en ledtråd - det handlar om motion..ja nu är det bara att hålla tummarna att det går bra så att det går vägen och blir till en ny och härlig rutin i mitt liv, för det är någonting som är lite bristande i min vardag för tillfället...en uppdatering imorgon väntar!
Nu ska jag stänga av datorn och sova, alltid skönt att komma i säng lite tidigare än planerat!
/Agnes

Take over control

Har blivit lite dåligt med inlägg från mig (Matilda) i helgen, men har pluggat Franska och helt enkelt inte haft någon tid alls.. Vi har ganska mycket plugg nu efter sportlovet och tyvärr gick inte franska provet idag som förväntat, tur att vi har nationella i steg 4 kvar iaf!

Idag har jag alltså skrivit prov, sen drog jag till Sats Tule och tränade! Blev 6 km på löpbandet sen nedvarvning på cykeln och lite styrka. Det var HEMSKA 6 km idag men nu känns det skönt att ha sprungit dem iaf! Jag har ett knep jag alltid tar till när jag springer på löpbandet och känner att jag inte orkar mer. Jag måste alltid sluta på ett jämt tal, antingen 4.5 eller 5.0 km osv, jag brukar varva mellan att titta på hur långt jag har sprungit och tiden. När jag känner att det börjar bli jobbigt tänker jag jämt "jag ska springa i iaf 25 min" när jag nått dit byter jag och tänker "jag ska iaf springa 5 km" så fortsätter jag så tills jag kommit upp i det mål jag satte upp! Att ha en laddad iPod med grymma låtar är också ett tips.

Sen eftersom jag varit lite dålig på att uppdater har jag gjort min helg i bilder!
I helgen har jag:

    

  

    


Och så var denna helg slut

img_7403 (MMS)

Denna helg har till största det bestått av jobb jobb och återigen jobb, men nu är det äntligen över och det är snart dags att avrunda denna helg på bästa möjliga sätt nämligen med ett avsnitt av Solsidan! I lördags fick jag följa med Alice och hennes mamma till Berns på middag, jättetrevligt! Alice och jag avslutade middagen med en efterrätt som var gudomligt god, chokladfondue med färsk frukt! Det har dock inte blivit så mycket träning denna helg men imorgon är det måndag vilket betyder att det är en ny vecka fyll med massa roliga träningspass!! Tänkte försöka hitta ett tabatapass som jag har blivit rekommenderat om, ska tydligen vara grymt jobbig får återkomma med en rapport! Ha det så bra så länge!


Sol

Hej på er!

Idag är det fredag och solen skiner, det kan ju knappast bli bättre! Idag började vi inte skolan förens klockan 12.00. Då hinner man träna innnan, men istället för att gå till gymmet mötte jag upp Agnes på odenplan. Vi tog en lång powerwalk genom stan ut på djurgården och gärdet. Så härligt! Det enda som fattades var solglasögonen.

Igår var jag och Matilda på Shape och jag har fått jättemycket träningsvärk! Så blir det när man inte tränar på ett tag, men jag gillar det! Nu är jag igång igen.


Kram Alice


Tillbaka

Ja då var man tillbaka på SATS igen! Vad jag har längtat efter att svettas på rullbandet och trängas i omklädningsrummet!

Har ingen feber och halsen är nästan bra så det har blivit två träningspass den här veckan! :D 
I onsdags körde jag bodycombat med Matilda och imorse körde vi Shape. På SATS ändrar de koreografin med några månaders mellanrum. Då ändras övningarna och låtarna och det tycker jag är kul eftersom man då inte tröttnar på ett pass och hela tiden kan utvecklas. Däremot är det alltid svårt i början innan man lärt sig den nya koreografin. Nu är det en sådan period på SATS när de gör om passen, ska bli kul att prova alla och se skillnaderna!

Ikväll har jag och min syster haft myskväll, vi lagade mat, dansade och spelade fotboll. Sedan tittade vi på vårt favoritprogram halv 8 hos mig, torsdagarna är heliga eftersom det är finalavsnitten då.

Nu sover den lilla Liljegren och jag sitter i soffan med en kopp te. Jag dricker en kopp te varje kväll, så skönt att koppla av lite mellan skola, jobb och träning. Just nu har jag snöat in på lös te från NK. Jag gillar både grönt, rött, svart och vitt te och här kommer några tips!

1. NK:s Gröna havtorn
2. NK:s Roibos Blåbär/Hallon yoghurt
3. NK:s Champagne&Cream





Som ni förstått tycker jag en kopp te på kvällen är gott. Det är bra på kvällen om man fryser när solen inte längre lyser. Te är mysigt att dricka när man är två, eller själv om det är något bra på TV att titta på.
Det innehåller inget socker eller fett. Att se fördelar med te är lätt! Det kan fylla doften av ett helt rum, jag har ett te som doftar badskum! När jag märkte det blev jag så nöjd, även om doften bara håller i 1 minut på sin höjd.
Det är spännade att prova på nya sorter, samma känsla som att skrapa lotter!
Det finns te i olika färger och på alla möjliga ställen, enligt mig passar svart te bäst på kvällen.
Är jag sugen på något sött föredrar jag en kopp rött.
Även om jag inte är sugen på te kan jag skriva om det som tidsfördriv, när jag har en stund över i mitt liv.
Ja, te är bra på många sätt vill jag lova, nu är det bestämt dags för mig att sova.

GOD NATT KRAM ALICE


Spinning calling

Imorse blev det ett härligt Shape pass med Alice innan skolan! Jag tycker det är skönt att träna på morgonen när man har tid så man är pigg nästan hela dagen! Dock hatar jag att träna innan 7, bodypump halv 7 är inte riktigt min grej..

Sen måste vi brudar börja köra igång med spinningen, jag har nog inte insett än att nästa moment är att cykla 10(!) mil, som mest har jag cyklat 3 mil på en dag och efter det var jag helt slut!


Ett moment avklarat, 3 to go med klassiska brudar!

// Matilda


Äntligen pigg!

Så jäkla skönt att komma igång med träningen igen nu efter förskylningar, paris och tjejvasan! Jag och Alice stack direkt efter matteprovet till SATS Bodycombat. Var nästan så att vi inte fick en biljett för att vi kom försent men vi smög oss in och körde igång!

Detta var första gången jag körde det här passet, Alice var lite mer rutinerad men jäklar vad kul det var! Instruktören var sjukt bra och peppad till max, herregud man vågade inte ta det lugnt en sekund.. Så som träning ska vara! Man vill ju pressa sig till det yttersta även fast det är jobbigt!

Efter passet tog jag och Alice en promenad hem innan jag lagade kyckling med quinoa till mig och min syster som middag. Nu ska jag göra en stor kopp te och sätta mig framför tvn. Imorn ska jag och Alice köra Shape 07.30 och jag kan knappt vänta! Jag har gått runt och känt mig trött i en vecka nu men äntligen känns det som om jag fått tillbaka energin. Nu blir det mer träning och mindre sötsaker, ser fram emot att äntligen komma igång igen!



I paris fick jag iaf lite träning av alla promenader, en dag tog det tre timmar för oss att hitta till Marc Jacobs butiken! Vi frågade så många fransmän och alla pekade åt olika håll, tillslut gick vi runt i cirklar! Det roliga var att butiken låg ca 50 meter ifrån där vi startade.. typiskt!

// Matilda

Onsdag

Ja då var äntligen matteprovet över! Måste medge att det känns skönt. Efter skolan gick jag direkt till SATS Stureplan för att köra Shapen som går där varje onsdag. Den börjar 17.00 så där är perfekt då vi slutar 16.05 på onsdagar.

Som jag tidigare har sagt gillar jag verkligen shape då man verkligen får jobba igenom hela kroppen och mycket med hjälp av sin egen vikt.
Dagen till ära tänkte jag bjuda på ett frukosttips:
Bovetegröt med kanel och mjölk + ett kokt ägg på ett hårt bröt tillsammans med lite citronpeppar! Så gott! Och vad som är bra är att man får i sig protein i form av ägget. Jag är verkligen en person som gillar frukost, så en bra frukost för mig är den självklara starten på en dag för mig!
Nu ska jag kanske ta mig ut på en kvällspromenad, annars blir det nog till att bara ta det lugnt framför en bra film!
Ha det bra!
/Agnes

Hello

Hej vänner,

Som ni sett är vi tillbaka från Paris. Resan var efterlängtad och nu oförglömlig. En resa blandad med skratt, sol, vackra byggnader, god mat och mycket dans på kvällarna!

Jag var lite krasslig innan resan och med få timmars sömn blev det bara värre under resan. Jag har därför inte tränat något sedan jag kom hem i Söndags och vi får se hur jag mår imorgon. Om jag vaknar upp och inte har ont i halsen blir det träning efter skolan! Annars vilar jag mig en dag till.

Idag har jag pluggat matte och tittat på sex and the city filmen, en av mina favoriter! Nu ska jag mysa med syster och Paula, alla har varsin semla som jag köpte på Tösses, ett bageri vid vår skola. De har enligt vissa Stockholms bästa semlor, upp till bevis!

Tänkte också gratta alla kvinnliga läsare på internationella kvinnodagen :)

Agnes & Matilda i Etienne Marcel

 

Agnes äter en baguette i les jardins Tuliers

 

Jag utanför la tour eiffel


Back on track

Ja nu är jag allt på banan igen, känner dock fortfarande av den intensiva helgen i Paris men det ska inte stå i vägen för mitt tränande! Idag efter skolan stack jag ut och sprang 8 km runt Djurgården i den härliga eftermiddagssolen. Är faktiskt imponerad av mig själv eftersom det var ett tag sedan jag sprang så långt, men skönt var det iallafall! Har också skrivit upp ett träningsschema för veckan som ska hållas!
Måndag: Vila
Tisdag: Springa - check
Onsdag: Shape
Torsdag: Springa + PowerWalk
Fredag: Zumba + styrkeprogram
Lördag: Vila (jobb)
Söndag Vila (jobb)
Fyra träningspass allt som allt, kanske inte överdrivet mycket men det räcker gott och väl som en "kom-i-gång-vecka"!
Nu är det dags att plugga sen blir det filmkväll med en semla, det är trots allt fettisdagen!
Min tisdag
/Ag

Au Revoir Paris

Såsom Agnes skrev hade vi tre fantastiska dagar i Paris med fashion week, sol, croissans, crepes och mycket mer! Jag var ju lite sjuk i Paris och innan det men idag var jag hos doktorn och fick lite medicin som förhoppningsvis gör att jag kommer på benen igen. Har inte varit på SATS sen ja jag vet inte hur länge och det märks säger jag bara! Kan knappt vänta tills jag går på pass och gymmar igen, hatar att inte träna.. Ne nu jäklar ska jag köra igång igen! Har fått en bok från pappa om "styrketräning för kvinnor" som Amber som var med i Gladiatorerna skrivit, den ska jag läsa så kanske jag kan dela med mig om några tips!

Btw såg vi fantastiskt snygga Erin Wasson i Paris! Hon gick inte att missa på Paris gator trots att det var fashion week och många var snyggt klädda!



/Matilda


Bonjour Paris!

Hej allesammans!
Nu är vi "äntligen" tillbaka till Stockholm efter en underbar helg i Paris tillsammans med ett gång sköna tjejer. Jag har verkligen haft det hur bra som helst och känner att jag har fått ut det jag ville av denna vistelse. Vi har gjort allt ifrån att festa, shoppa, strosa runt, se olika sevärdigheter till att njuta av en god baguette i solen! Tänkte bjuda på två härliga minnen från Paris (notera att det finns mängder egentligen).
Första är de goda frukostar som vi har ätit. Alice och jag fick in en liten rutin kan man säga. Eftersom vi vaknade tidigare än de andra köpte vi med oss en croissant, wrap och någonting att dricka till Luxenburgparken för att sätta oss i solen och njuta av vår frukost. Jag kan verkligen rekommendera detta då det var så mysigt och friskt!
Alice i Luxenburgparken
Minne nummer två måste nog vara sista natten på en klubb vid namnet "Madame". De spelad så härlig musik som man kunde sjunga till, och vi var inte sist med att utnyttja det kan jag gott och väl säga! "If I had the time of my life", idag mår rösten som den mår...:)
Summa summarum: JAG HAR HAFT DET SÅ KUL!
Men nu var det slut på det roliga, imorgon är det måndag matte 0800 men man måste ha tråkigt för att kunna ha kul. Sen måste jag också sätta igång mer med träningen, verkligen!
'
Trötta efter en intensiv men underbar weekend!
Men nu måste jag nog sova så att jag orkar ta mig upp imorgonbitti, school is calling!
Au revoir!

/Agnes

Klassiska brudar har landat på svensk mark...

img_2426 (MMS)

Klassiska brudar har landat på svensk mark igen!


Hanna

Go kväll!

Det här är Agnes syster Hanna som skriver. Som ni vet befinner sig Agnes, Matilda och Alice för tillfället i Paris. Tjejerna har försökt att blogga därifrån men dessvärre har det hitintills inte fungerat särskilt bra och som det ser ut nu kommer ni därför vara tvungna att vänta till på söndag då de kommer hem igen. Under tiden kommer jag att skriva lite då och då och när tjejerna kommer hem utlovas en megauppdatering från alla tre.
Jag är mäkta imponerad över tjejernas skidinsats och att de har bestämt sig för att genomföra en tjejklassiker. Jag måste erkänna att jag till en början tvivlade på Agnes förmåga men hon har nu bevisat att det bor en fighter i henne trots allt. Jag har själv länge velat genomföra en klassiker och jag är en aning besviken på mig själv att Agnes hann före. På grund av ett sjukdomstillstånd måste jag vänta ytterligare ett år innan det är min tur men då tänkte även jag ta hjälp av fightern inom mig och genomföra en klassiker! Mitt mål är att sedan genomföra en Ironman men eftersom jag har en förmåga att ta mig vatten över huvudet och ofta överskattar min prestationsförmåga får vi se hur det blir med den saken, men mål är bra!
Under tiden som tjejerna har det fest i Paris är jag hemma i Sverige och har sportlov. Sportlovet inleddes med ett grymt body pump pass på Sats. Jag både älskar och hatar body pump. Jag hatar det faktum att jag alltid överskattar min styrka och står där med alldeles för tunga vikter och lider igenom varje övning. Jag älskar däremot att jag känner mig så stark efteråt och att alla kroppens muskler verkligen har fått jobba. Känslan efter ett body pump pass är obeskrivlig! När jag kom hem hade Agnes lagat en underbart god middag och sen blev det film. Dagen därpå, alltså i tisdags åkte jag iväg mot Dalarna för att uppleva lite äkta sportlovskänsla med skidor och hela köret.
Just nu hälsar jag på min mormor och morfar. Det är alltid lika skönt att vara här och bara ta det lugnt , det händer inte så ofta annars tyvärr så jag får passa på när tillfälle ges. Hela förmiddagen satt jag inne och pluggade och kände mig väldigt effektiv. På eftermiddagen åkte jag och mormor ut på en sparktur vilket fick bli dagens träning. Jag måste säga att spark är väldigt underskattat. Det är inte ofta man ser någon åka omkring på en spark i stan men det är både roligt och jobbigt på samma gång. Jag skulle inte bli förvånad om jag vaknar i morgon med feta träningsverken, snabbt gick det också! I morgon tänkte jag ta tag i min skidåkning och börja öva inför nästa år. Man måste ju vara ute i god tid!
Puss
/Hanna

Tjejvasan med klassiska brudar



En liten film från vår helg i Dalarna och vårt äventyr i spåret!

Morgonsol!

Nu har jag äntligen frisknat till och ska ut i solen på en långpromenad innan jag går förbi min pappas lägenhet och äter lunch med honom!

Imorn åker vi till Paris, klockan 03.40 går bussen ifrån Stockholms central så 03.00 ska jag möta Alice och eventuellt Agnes i porten. Vår vän Felicia är där som utbytesstudent, ska bli superkul att träffa henne!

Har inte blivit någon träning sen jag kom hem från tjejvasan eftersom jag legat hemma krasslig men det ska det bli ändring på efter Paris! Hatar att vara sjuk för hade tänkt köra några pass nu innan Paris och sen ta det lugnt där borta och äta god mat utan dåligt samvete men men det fick bli en veckas vila istället!

/ Matilda


RSS 2.0