To the court

Dagarna går fort när det är sommarlov och sol vilket gör att bloggen glöms bort lite ibland.. vi är iaf i träning inför Vansbro! Idag blev det några dopp vid Stora Essingen och Alice var som fina fisken i vattnen, jag har inte riktigt lärt mig crawl tekniken än tyvärr!
Annars förutom att simma och sola har jag och Agnes hunnit med att spela tennis och idag gick Alice och jag på vårt favoritpass Body Combat! Blev ganska så varmt inne på gymmet när det nästan är 30 grader ute, men fint väder stoppar inte oss infrån detta pass!
Imorn blir det frukost på bryggan, vi hoppas på lika bra väder!
Matilda

Jab jab cross

Igår gick jag och Alice på Body Combaten och oj vad jag har saknat det passet! Man kan verkligen ta ut sig totalt! Det är svårt att träna på sommaren, men allt bli lättare om man gör det tillsammans, vi klassiska brudar kör på nu inför vansbrosimmet, 1 km är redan avklarad på polisbadet härom dagen!
Igår gjorde jag och Ebba kyckling och sallad till middag, det blev riktigt gott!

Nu är det igång!

Ja nu har träningen fått en kick-start kan man säga! Som jag sa provade jag på Kinesis i tisdags och måste säga att det var ett mycket roligt pass. Passet varade i 45 minuter och bestod av cirkelträning med olika maskiner. Klassen bestod endast av 7 personen på en instruktör vilket gjorde att man fick mer personlig coaching genom övningarna vilket var mycket givande. Utöver springpasset i måndags och Kinesis i tisdags har jag också gått på BodyCompat och NikeGetFit. Den sistnämnda bestod av intervallträning med basicövningar, ett roligt men jobbigt pass!
Imorgon får jag se om jag hinner med någon träning har nämligen lite att stå i men ska dock försöka ta en promenad innan frukost!!
Dagens lunch bestod av en smoothie från Blueberry - Eat your greens! Har ni inte testat den borde ni göra det för den är hur god som helst, låt inte den gröna färgen stoppa er! Den innehåller: spirulina, vetegräs, ananas, mango, apelsin, citron, äpple och spenat, låter kanske inte så gott men jag lovar det det är den!

/Agnes

We did it!

Ja som Matilda tidigare skrev lyckades vi alltså med tjejvättern. Personligen var det loppet betydligt roligare än tjejvasan då allt gick fel då. Visst det var en backe efter 3 mil som var bland det värsta jag har skådat men med lite vilja klarade vi oss upp för den och kom några timmar sedan fram i mål!
Nu är det bara att blicka fram mot nästa delmål som blir Vansbro tjejsim den 9 juli så nu gäller det att börja simma lite. Kan vara skönt att vara lite mer förberedd till simningen än vad vi va till tjejvättern då vi inte hade övat något alls innan!
Matilda och jag började veckan med lite springning + utomhusträning - skönt! Sen idag ska jag strax iväg till SATS och pröva på ett pass jag aldrig tidigare har gått på nämligen Kinesis, återkommer men en rapport om det passet! Nu ska jag återgå till TV-tittandet och njuta av min smoothie som är gjord av banan, jordgubbar, mango, hallon och lite jordgubbsjuice! Riktigt gott och dessutom en perfekt start på dagen!
Kram Agnes

100 km med klassiska brudar!

Bloggen har inte riktigt varit igång kan man säga pågrund av mycket plugg nu innan skolan slutade men också för att det varit så fint väder! Dagen närmade sig till cycklingen och många problem återstod dagen innan det var dags. Vi visste inte hur vi skulle få med cyklarna, jag (Matilda) hade inte någon cykel och vi hade inte tränat på 2 veckor.. I slutändan fungerade dock allt! Jag lånade Alice damcykel, den kära gula citronen som vi kallar den! Vi kunde ta Alice bil och Alice pappa var snäll att köpa ett ställ man kunde ha cyklarna på! Min pappa skjutsade oss vägen till Motala och det bästa av allt, vi alla tre klassiska brudar kom i mål och cyklade 100 km!!

Jag startade 40 minuter senare än Alice och Agnes men lyckades inte komma ikapp de snabba brudarna som cyklade loppet på 4 timmar! Så jäkla bra! Själv kom man i mål på 5, de sista milen bara på vilja, ALLT går nästan om man vill!
Nu har vi ont i rumpan och en jäkla träningsverk men vi har lyckats göra 2 av 4 grenar i vår tjejklassiker!


Mer bilder kommer sen, men kan säga att klassiska brudar aldrig har sett så snabba ut som de gjorde igår!

RSS 2.0